Veckans mat

För återkoppling till matplanerarna: matplanerarna@brfkupan.se

Veckans Meny i Kupan 21-25/5

Måndag: Turkisk Kebabbuffé serveras med Bulgur och tillbehör (L)

Veg: Falafelbuffé, serveras med Bulgur och tillbehör (L)

Matlagning: Eva R (48), Rolf (48) Servering: Karin (18)

Disk: Christin (26), Bjarki (07)

————————————

Tisdag: Rödbetsbiffar serveras med Getostkräm
med doft av Rosmarin och Honung samt stekt Potatis (L)

(Laktos i Getostkrämen)

Matlagning: Eva R (48), Åke (04), Servering: Christina (08)
Disk: Kicki (28) X2

Förberedelspass: Åsa (05)

—————————————

Onsdag: Italiensk Tomatsoppa med Parmesan och hembakat Bröd

Dessert: Gör din egen Banan Split.

(Glass, Maränger, Bananer och Chokladsås. (L)

Matlagning: Gustavo (42), Jesper (51), Servering: Björn (18)

Disk: Bjarki (07) X2

—————————————–

Torsdag: Spagetti Carbonara (Fläsk) (L,G)

Veg: Vegetarisk Carbonara
med svarta oliver och soltorkade tomater (L,G)

Matlagning: Hawa (41), X2 Servering; Eva R (48)

Disk: Bjarki (07) X2

——————————————-

Fredag: Grekisk/Turkisk Moussaka (Nötfärs) (L)
serveras med Ris och Tzatsiki

Veg: Vegetarisk Moussaka med paprika och vitlök
Matlagning: Alex (07) X2, Fredrik (43) (L)

Servering: Simone (23)

Disk: Dominique (35) Santi (11), Kl 19.00 Hanna (20)

Bredvidpass: Carita (17)

Alla dagar serveras salladsbuffé

Anmäl laktos, gluten och vegetarisk, kvällen före, senast 20.00

L = Innehåller Laktos, G = Innehåller Gluten.

Välkomna önskar matplaneraren Murat 073/5702087