Veckans mat

 

För återkoppling till matplanerarna: matplanerarna@brfkupan.

 

Matsedel vecka 23, 4–8 juni 2018

Måndag:

Kall zucchinisoppa(L) med bröd (G)

Dessert: Bakad rabarber-jordgubbskompott med glass (L)

Matlagning: Arne (49) och Ingela (50), Servering: Jan (36), Disk: Åsa (05) och Ghofram (9)

Tisdag:

Ugnsbakad torsk med räkor, dill och smaksatt crèmefraiche sås och potatis (L)

Veg: Marinerade quornbitar med yoghurtsås och potatis (L)

Matlagning: Arne (49) och Åke (4), Servering: Christina (8), Disk: Christin (26) och Karin (12).

(Onsdag)

Stängt – helgdag

Torsdag:

Senaps- och ananaskyckling och potatis (L)

Veg: Zucchini- och chèvregratäng (L)

Matlagning: Jesper x 2 (51), Servering: Arne (49), Disk: Christin (26) och Björn (18)

Fredag:

ALLA TAR MED SIG EGET KÖTT, GRÖNSAKER, KORV ATT GRILLA. INGET FREDAGSTILLÄGG PÅ 10 KR.

Potatisgratäng (L). Gröna oliver. Sallader, röror, oliver och bröd (G)

Dessert: Pavlova med citronkräm, grädde och jordgubbar (L)

Matlagare: Clara x 3 ( ), Servering: Arne (49), Disk: Dominique (39), Santi (11) och sista diskpasset Leo (11).

Sallader serveras alla dagar. Alla är varmt välkomna till vårens sista gemensamma middagsvecka! L = innehåller Laktos, G = innehåller Gluten

Anmälan om specialkost och gäster anmäls senast kl. 2000 kvällen innan på lista i köket

Anki matplanerare, tel. 070 309 28 42

 

 

 

 

 

 

Matsedel för vecka 22