Aktuellt


Händer i huset

Utifrån enkäter om vad kupanborna upplever i Kupan och vad de vill utveckla har grupper skapats. Våra lokaler har skapat engagemang; hur de ser ut, känns och fungerar.

Vi börjar med allrummet/vuxenhänget utanför ”vuxenrummet/tv-rummet”.

Var med och fyll i följande minienkät för att denna lokalgrupp ska kunna ta bra beslut.

https://sv.surveymonkey.com/r/ZHD826M

/Helena, en av sex medlemmar ur lokalgrupp 1

 

Förlängt datum för vår fototävling för barn 0–17 år. Temat är Livet i Kupan. Messa högst tre av dina bästa bilder till Jesper 0730 68 46 10, eller Helena 0725 36 40 75. Sista dag för inlämning är nu 21 januari. Läs mer i Gadden och i separat utskick till lägenhet med barn. Alla vuxna, uppmuntra era barn att delta för att vi alla ska kunna dela glädjen med dem att skåda deras verk. Ju fler som är med desto roligare. Flera fina bilder har redan kommit in!

Yoga. Obs, ändrad dag och tid! Nu på onsdagar. Ta med yogamatta, filt och gärna sjal eller bälte. 20.15 i Kupans motions- och lekrum i hus 15.
Saknar du matta? Hojta till så tar jag med en hemifrån. VÄLKOMMEN! /Helena (13)
PS. Jag kör igenom många delar av kroppen i en yogaform som fokuserar på linjering, smidighet och att känna efter vad din kropp uttrycker. Vi står medvetet i varje asana (position). Yogaformen går att anpassa till olika behov/olika kroppar. Den är delvis inspirerad av anusarayoga.

AD (After Dinner): Sista fredagen varje månad. Ta med egen dryck, eget glas, eget tilltugg. Dricka finns också att köpa till självkostnadspris.